maandag 23 mei 2011

Helemaal gezond !

Net belde de dokter uit het Sophia Kinderziekenhuis en onze kleine gup is helemaal gezond !! Alle uitslagen, van bloed en ontlasting, helemaal goed. We hadden ook eigenlijk niet anders verwacht ;-) En heerlijk als het dan ook bevestigd wordt.

En dat er ook niets mis is met zijn ontwikkeling als kind van 4 en in zijn taalontwikkeling, bleek wel vanmorgen. Ik moest (van binnen) zooooooo lachen................:
Rewat zit een banaan te eten en roept: "ijsje !!" Ik herhaal: "ijsje ?? je zit nu toch een banaan te eten ?!".
Promt zegt hij:"poh", oftewel, ik zit vol, hoef niet meer, en legt de banaan aan de kant. En je raadt het al, het volgende woord is natuurlijk;"ijsje !". Hihihihihihihihi, wat een slimpie he.

Gister waren we 7 jaar getrouwd en dat hebben we gevierd ! 's morgens bij het ontbijt kadootjes, 's middags naar de Biesbosch met Marianne, Jeer, Niels en Isa. Terwijl de mannen hun best deden om de vijver leeg te vissen (hoeveel vissen hebben jullie ook alweer gevangen ?) hebben Mar en ik en de kids genoten van het "kleedje roseetje". Het was weer vollop genieten, Rewat vond het super leuk, lekker spelen met zijn grote "broer en zus" en dan ook nog een super grote doos gekregen met olifanten en tijgers van Lego, dezelfde als op school......!! Helemaal super gaaf ! Hij zit er nu weer uitbundig mee te spelen.
Enne,................ lieve tante Mar en Ome Jeer, veelste gek natuurlijk zo'n duur kado en nogmaals heel veel dankjewels en knuffels ;-)

Zo, nu gaat deze mama het huis soppen ;-( Ja helaas moet dat ook af en toe gebeuren en met zo'n kleine gup is de noodzaak toch aanzienlijk hoger dan voorheen. Dus, computer uit en gaan.........
Maar eerst nog wat leuke foto's van gister uploaden (als ik kan uitstellen, dan doen we dat natuurlijk graag)

dikke kus X





Geen opmerkingen:

Een reactie posten