woensdag 4 mei 2011

Ziekenhuis bezoek

De laatste grote hobbel is genomen. Gister zijn we naar  het Sophia kinderziekenhuis geweest voor een algehele check inclusief bloedprikken. En daar zagen papa en mama flink tegenop. En natuurlijk was het niet leuk. Gelukkig kwam de "prik mevrouw" wel in de behandelkamer waar we zaten voor het onderzoek met de dokter en deed die mevrouw het erg leuk. Maar goed, het was wel heftig, en zeker voor mama. Ik moest hem op schoot houden, met zijn benen tussen mijn benen geklemd zodat hij niet kon schoppen. Met mijn handen zijn linker hand en arm vasthouden en Sam hield zijn hoofd en rechterarm vast. Ach ach ach, wat heeft hij gegild en gehuild. Maar gelukkig deed de `prik mevrouw` het super snel en was het binnen een paar minuten al weer klaar. En wij dachten dat wij het dan wel te verduren zouden krijgen en dat hij boos op ons zou zijn maar helemaal niet ! We mochten hem troosten en kusjes geven en het was al vrij snel weer goed. Terwijl mama (ik) nog aan het shaken was ging ik snel een glaasje water voor hem halen maar dat wilde hij niet. Nou mama wel hoor.........................dan drinkt mama het wel op om rustig te worden, pfffffffff ;-)

Toen nog even een longfoto. Dat was eigenlijk super leuk. Wat een groot fototoestel zeg ! En het deed geen zeer ! Dus al met al zijn we blij dat het achter de rug is en is het best meegevallen. Tot nu toe is ook alles helemaal in orde en is (lijkt) hij super gezond. Over 3 weken krijgen we de uitslag.

Ja en toen slapen vannacht. Of eigenlijk niet slapen vannacht............. 's middags ging het prima en was hij weer hartstikke vrolijk. Ook met naar bed gaan ging het prima. En om half 12 werd hij wakker, nee roepen, alleen maar nee, nee, neeeee. Die prik kwam nog even spoken bij hem. Hij wilde ook echt niet meer slapen en in zijn eigen bed liggen. Toen zag ik ineens bloed op zijn overtrek.......? Waar kwam dat vandaan ? Een bloedneus ! Gelukkig viel het mee en was het bloeden al gestopt. Dan maar lekker tussen papa en mama in liggen. Tot om 3u Sam wakker werd van een koud en nat been........... Ja hoor, in zijn broek en ons bed geplast ! Hihihihihihi, we hebben deze nacht ineens alles tegelijk !

Na zo'n gebroken nacht zijn we allemaal een beetje sjaggie vandaag. Rewat gaat om de scheet huilen. Wij kunnen dat nog net binnen houden.........;-)
Enfin, we gaan er maar vanuit dat het bij deze ene nacht blijft en dat hij het de komende tijd weer net zo fantastisch zal doen dan de afgelopen week. We merken echt dat er meer rust bij hem komt en dat het hechten echt goed op gang komt. Er zijn dagen bij zonder enige vorm van boosheid en agressie en vol liefde, lol, zingen, schaterlachen en heel veel kusjes !!!!

Tot gauw weer ;-)
xxx

2 opmerkingen:

  1. Vandaag schoot me ineens weer jullie blog te binnen. Heb alles zitten lezen vanaf jullie vertrek naar Thailand.Wat een waanzinnige belevenissen allemaal. Ik ben hartstikke blij om te lezen dat alles goed gaat met jullie drieen.

    Hoop jullie snel weer eens te zien.

    Groetjes Arie en natuurlijk ook van Marieke, Niek en Daan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb vandaag weer eens jullie blog zitten lezen, o.a. naar aanleiding van een foto op FB van jou, Corola, bij Richard Bandler. Ik was er ook, jammer dat we elkaar niet gezien hebben! Geweldig om jullie belevenissen te volgen. Ik krijg de indruk dat het heel goed met jullie gaat, super! Keep up the good work, toi toi toi....

    Groetjes van Carole

    BeantwoordenVerwijderen