vrijdag 18 maart 2011

De 2e dag met z'n drietjes

Vanmorgen nog net op tijd voor onze ontbijt afspraak met dhr Pramote. Wat rijst en bouillon voor Rewat en dat ging er goed in. Met dhr Pramote mee gegaan naar het station om een treinkaartje te kopen want hij gaat vanavond al met de nachttrein terug naar Bangkok. Nog even bij zijn familie langs geweest en wat autootjes voor Rewat gekocht. (daar had hij gisteren Rewat mee "omgekocht" om te gaan slapen;-)

Om 12u zijn wij terug gegaan naar het hotel omdat dit zijn slaaptijd is. Maar slapen ho maar. Oke, niet slapen ook goed. Dan slaap je vannacht lekker (hopen we).
Naar een winkelcentrum gegaan om wat te shoppen en eten maar waarschijnlijk waren dat teveel indrukken want Rewat wilde niets eten en raakte weer in paniek. Toen besloten maar terug naar de hotelkamer te gaan omdat het daar nu een vertrouwde omgeving voor hem is. En dat klopte want we hebben de hele middag daar gespeeld met elkaar en met de auto's en koprollen gemaakt. En Rewat schaterd het echt uit van het lachen. Hij heeft echt de leukste en aanstekellijkste lach van allemaal.

We hebben ook al aardig wat gefilmd en foto;s gemaakt. Ik zal proberen vanavond wat op deze site te zetten. Helaas hebben we alleen internet in de lobby na het hotel en niet op de kamer.
Ik ga nu gauw weer naar boven want hij heeft nog niet eerder meegemaakt dat 1 van ons even weg was.

Tot snel!!

Liefs,
Rewat en zijn papa en mama

3 opmerkingen:

  1. Hallo lieverds,

    Jeetje wat een heftige tijd maken jullie mee zeg!
    Kan zelf ook amper me tranen inhouden als ik dit zo allemaal lees.

    In ieder geval goed te horen dat Rewat lekker heeft geslapen en al lekker met jullie heeft gespeeld. Ben benieuwd naar de foto's!!!

    Rewat heeft de beste & liefste ouders die hij maar kan wensen!!!

    Tot gauw!

    xx Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een emoties!!! Wat hebben jullie een heftige ontmoeting gehad zeg. En ja, dan ben je zo van de een op de andere dag met z'n drietjes. En wat moet je wennen aan elkaar!! Het heeft tijd nodig,maar het gaat best goed als ik het zo lees. Wij leven zo enorm mee!!!! Heel veel sterkte en succes en ik kan niet wachten om de foto's te zien.

    Enjoy!

    Sawadee!
    Carolien, Erik, Cenan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. He lieverds,
    Wat een emotioneel verhaal zeg.. zit hier ook met natte wangen! Geloof zeker dat het heel heftig is geweest om zijn pleegouders achter te laten en Rewat zelf mee te nemen! Heeft allemaal gewoon even wat tijd nodig, maar als hij straks gewend is zal hij zo blij zijn met jullie als zijn papa en mama!

    Hoop dat de paniek vanavond wat minder is en dat hij weer lekker slaapt! Nog even een paar koprollen voor het slapen gaan! Heerlijk dat hij van zulke kleine dingen zo kan genieten!

    Geniet er van met jullie drietjes!

    Dikke knuffel voor jullie!
    Marielle

    BeantwoordenVerwijderen