zondag 27 maart 2011

Zondag in Hua Hin

Vanmorgen zijn we naar een shopping mall (sorry winkelcentrum) hier in de buurt geweest.  Nog wat extra kleertjes voor Rewat gekocht ( a 1,- tot 2,- per stuk). Je ligt echt in een deuk. En natuurlijk een nieuwe “rot djon” = auto, want die andere heeft hij bij de boardmeeting in het adoptiecentrum naar beneden gegooid……!! En een super coole bril voor in het zwembad. Kijk maar hoe cool tie staat !!

En ongelofelijk, wat een bijzonder kind hebben wij zeg. Hij is nu al meertalig !! Zegt hij vanmiddag ineens “thank you”. We kwamen echt niet meer bij. En wat nog het allermooiste is, hij zegt nu papa en mama !!! Yes ;-)  In de shopping mall waren de mannen mij kwijt. Ja mama is even met haar favoriete bezigheid bezig, nl shoppen. En Sam en Rewat maar roepen: “mama, waar ben je”? Hihihihihihi echt te grappig……………..
Vanavond weer bij hetzelfde restaurantje  hier op de hoek gaan eten. Lekker veilig voor Rewat, elke dag hetzelfde plekkie, en super lekker eten voor erg weinig geld. Voor 10,- euro hebben we alle drie een super lekker thais gerecht met rijst,kip en groente. Vandaag ging het zo goed en Rewat had zoveel lol dat we zelfs na het eten nog een klein rondje over de nightmarket hebben gemaakt. Op de kamer nog wat met de blokken gespeeld en in een record tijd is hij in slaap gevallen.
Morgen weer een nieuwe dag vol nieuwe avonturen.
Welterusten ;-)
PS Tennismaatjes: we zijn benieuwd hoe het is gegaan vandaag ? Zijn we kampioen ??

2 opmerkingen:

  1. Lieve papa en mama,

    Wat geweldig dat hij papa & mama heeft gezegd!!!
    Leuk en fijn om te zien en horen dat het goed gaat. Jola wat een mooie foto met je kanjertje in je armen gewikkeld in de badhandoek. We leven
    zo met jullie mee. Thijme kijkt elke dag en roept dan weer van: Mama, er staan weer nieuwe foto's!

    En wat betreft de tennis:

    DD gelijk / HD verloren / GD 2x gewonnen
    Staan nu 6 punten los van nr. 2

    Kan haast niet meer stuk, maar je weet het niet...

    Geniet lekker van elkaar en het zonnetje en goed insmeren he!

    Dikke knuffel en kussie voor jullie.

    Tante Greetje en haar mannnen
    ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Elke dag een stapje dichter naar elkaar!
    Herkenbaar na het eten weer een opleving van zijn energie. Ook wij gaan na het eten, nog altijd iets actiefs doen, dansen, springen, rennen, tik-spelletje, voetballen.
    In Thailand is dat wel vermoeiend, met een dikke buik en met 30C. Maar het werkt!
    Fantastische foto, de "handdoekfoto". Zo'n lekker gevoel, knuffelen met je kleine man!
    Lieve groet, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen