maandag 21 maart 2011

maandag 21-3-2011

Het was gisteravond even spannend of Rewat wilde gaan slapen aangezien we nu bij dhr Pramote in huis zijn en het dus weer een nieuwe  omgeving voor hem is. Maar het is weer gelukt !! Yes, we zijn dan zo trots  op onszelf en op hem ;-) En weer heel de nacht doorgeslapen ! Oke hij werd om 7u wakker wat voor mij niet echt een ideale tijd is maar dat geeft helemaal niets. Ik ben al heel blij en verrast dat hij zo goed heel de nacht doorslaapt.
Vanmorgen zijn we naar het ministerie van buitenlandse zaken geweest met dhr Pramote en de maatschappelijk werkster van het kindertehuis waar hij onder valt. Wat een ervaring weer voor dat kleine manneke. Hij moest gemeten worden, op de foto en vingerafdrukken maken. Hij vond het maar wat spannend. Ik zag die teentjes helemaal opkrullen toen hij op de stoel moest gaan zitten voor de foto. En dan ook nog rechtzitten en recht vooruit kijken. Nou hij staat erop …… en precies zoals ze dat tegenwoordig ook in Nederland willen hebben, niet lachen en heel serieus.
Daarna zijn we naar een winkelcentrum gegaan om een buggie te kopen. Dat heeft hij ook nog nooit gezien ! Eerst heel onwennig om daarin te gaan zitten maar toen we eenmaal gingen rijden mochten we niet meer stoppen. Gelijk nog nieuwe schoenen gekocht en een nieuw setje voor de boardmeeting van woensdag.
Het is heel fijn dat dhr Pramote nu mee ging zodat hij uit kan leggen wat we willen. Zoals iets eten of schoenen passen. Ons snapt hij niet en dan gooit hij graag zijn kont tegen de kribben en roept: “mei au” (ik wil niet)
Het is nu half 5 en we zitten lekker in de schaduw op het dakterras. Rewat vermaakt zich prima in het kinderbadje met zijn gieter en vrachtauto. Sam is even naar de supermarkt. Ik hoop dat hij de weg kan vinden want dit is echt een megastad en waar dhr Pramote woont een doolhof aan straatjes. Het is trouwens bloedheet geworden. Ik denk de verwachtte 35 graden zeker. Maar we klagen niet want al die regen was ook niets.
Sawadee, tot gauw, xxx

4 opmerkingen:

  1. Lieve Sam & Jola,

    Wij zijn ape-trots hoe jullie het doen. Elke dag kijken we naar jullie verhaaltje uit. Laat de tranen maar lekker rollen, je doet het hartstikke goed!!! Geef een lekker knuffeltje aan je kleine kanjertje en een dikke kus voor paps en mams.

    Kussie Greetje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Corola,

    Het is ook niet niks he? en wat pakken jullie het goed op. Heel veel plezier en liefde met zijn drietjes.

    liefs
    Ellen (nlp)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve kanjers,

    Wat doen jullie het fantastisch. Mijn waterlanders waren ook rijkelijk aanwezig tijdens je verhalen. Wat beschrijf je het mooi meis. Blijf lekker je verhalen schrijven, foto's uploaden en vooral genieten van elkaar. Ik ben echt supertrots op jullie alledrie. Hou vertrouwen en heb elkaar lief en het komt echt helemaal goed. We leven allemaal met jullie mee en we steunen jullie vanuit een prachtig, zonnig en lenteachtig Holland. Knuffel voor jullie alledrie. x Mies

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hé Corola, even iets anders. We zijn vandaag kampioen geworden in de hal, mede dankzij jouw geweldige inzet. We moesten tegen het team van jouw nicht Jenny en het was erop of er onder en we hebben het geflikt. gr. Rita

    BeantwoordenVerwijderen