dinsdag 15 maart 2011

We gaan !!!

De koffers zijn gepakt, kadootjes ingepakt (speciaal voor dhr Pramote stroopwafels ;-), ballonnen en jojo's voor de kids, mooie gevulde rugzak voor Rewat (dankjewel, tante Greet). Oftewel,........ we zijn er helemaal klaar voor !!

Het is toch niet te bevatten dat we over 3 dagen onze zoon voor het eerst in onze armen kunnen sluiten ?! En vanaf die dag zijn we voortaan met z'n drieen.
Een mooi tijdperk van 20 jaar samen komt tot een einde en een super vet nieuw tijdperk met z'n drieen breekt aan. En niet voor 20 jaar, maar voor de rest van ons leven...............! Hoe cool is dat !?

We willen iedereen die zo met ons meeleeft hartstikke bedanken voor alle lieve kaartjes, telefoontjes, mailtjes en smsjes. Echt super en hartverwarmend !!!!! Sommigen leven zo mee dat ze nog zenuwachtiger zijn dan wij !! Nou  die zenuwen hebben mij vannacht ook gevonden hoor, echt voor geen meter geslapen. Maar goed, dan slaap ik vannacht in het vliegtuig tenminste lekker.

Mocht je ons willen mailen, dan kan dat via e-mail: sedap@live.nl.
Verder proberen we elke dag op deze blog te schrijven (als de internet verbinding bij dhr Pramote ons niet in de steek laat). En laat daar ook gerust een berichtje achter, vinden we super leuk. Ook om jullie te blijven volgen wat er in Nederland allemaal gaande is.

Veel liefs en tot gauw ;-)
Sam en Corola
xxx

1 opmerking: