woensdag 23 maart 2011

Het is nu echt officieel !

Vanmorgen de boardmeeting gehad. Nu is hij officieel onze zoon !! Weer een bijzondere dag. Er waren vandaag 17 families met kinderen die een boardmeeting hadden. Uit allemaal verschillende landen. Ik heb Frans gehoord, iets van Noors of zweeds, engels natuurlijk (waarschijnlijk amerikanen). Wij waren de enige Nederlanders. Aangezien het weer heel slecht weer was vannacht en vanmorgen, was het erg druk op de weg en kwamen we iets te laat aan (sommige straten waren helemaal overstroomd, ondanks de mega hoge stoepranden). Daarom waren wij de allerlaatste die naar binnen mochten. Dus daar weer wachten, wachten,………… en toen eindelijk konden wij naar binnen met z’n 3en. Rewat was erg onder de indruk van de 4 mooie en netjes geklede dames. Hij kwam zelfs spontaan uit zichzelf bij mij zitten ;-) Er werden wat algemene vragen gesteld zoals: gaat het goed met Rewat ? Hebben jullie hem opgehaald in het pleeggezin ? en wanneer ? en over Sam zijn werk. En ze stelden nog wat vragen aan Rewat maar die had geen zin om te antwoorden, veelste verlegen. Nou, na 10 minuten stonden we weer buiten en werden we gefeliciteerd !! Yes……… die buikpijn was nergens voor  nodig !?
Daarna koffie met gebak natuurlijk om het te vieren ! En nog wat geshopt. Rewat achter de buggie scheurend door de hele winkel heen en mama snel kleertjes zoeken. Voor jongens zijn er echter niet zo heel veel kleertjes te vinden. Alles is gericht op meisjes. Heel veel rose en jurkjes.  2 shirtjes en een broek gevonden. Rewat is echt een kleintje want hij heeft de kledingmaat voor een kind van 3 (hier gaan de maten op leeftijd). En dan is het soms nog te groot. Ook lekker handig; komen we thuis, zit die beveiligingslabel nog aan de broek ;-( Kunnen we morgen weer terug. Ook lekker handig.
Morgen gaan we naar de dierentuin hier in Bangkok. Dhr Pramote moet onze papieren laten legaliseren bij de ambassade en dat is vlak bij de dierentuin. Ik hoop dat het dan wel droog blijft. Nu is het trouwens heerlijk weer. Ik zit lekker in m’n hempie op het dakterras dit verslag te schrijven en Rewat en papa zijn beneden aan het ravotten. Volgens mij slopen ze de boel want ik hoor me toch een herrie !! ;-)
We willen jullie allemaal super bedanken voor de leuke en lieve reacties op de blog !! Blijf dat vooral doen !! Want zo nieuwsgierig als jullie zijn naar onze verhalen, zo benieuwd zijn wij ook naar jullie reacties. Fijn om nog een beetje contact met het thuisfront te houden.
Ik zal proberen of we er een filmpje op kunnen zetten. Tot morgen weer !j
Sawadee, en zoals Rewat al zegt: bey bey

9 opmerkingen:

  1. Nu is het gelukkig officieel nou super hoor en gefeliciteerd met jullie zoon. Erg leuk om je jullie gebeurtenisse te volgen.
    Xxxxx Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. YOEPIE!!!! Het is officieel!!!
    Hierbij dan nog een officiele felicitatie met jullie zoon!

    Rewat ziet er erg gelukkig uit op de foto's, maar dat kon ook niet anders met zulke ouders natuurlijk.
    En wat grappig dat hij al een paar nederlandse woordjes zegt, we lagen helemaal in een deuk toen we dat lazen.

    Wij vinden dat jullie het super goed doen, dus ga zo door!!!

    Liefs,
    Arjan, Nancy & Liz

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo lieverds,

    Eindelijk helemaal rond nu!! Machtig mooi!
    We zijn zo blij voor jullie.

    Veel plezier in de dierentuin morgen.

    Tot gauw.

    Kussie Greetje en haar mannen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo lieve familie,

    VAN HARTE GEFELICITEERD!! De boardmeeting doorstaan, alle vragen van de dames beantwoord en dan nu is het officieel. Als je dat van te voren had geweten had je je minder zenuwachtig gemaakt. Het valt allemaal zo enorm mee. Maar het is nu officieel en dat voelt heel goed. Drink er vanaf maar een glas bubbels op, op het dakterras van Pramote. Wat jammer dat jullie zoveel regen treffen. Ik hoop inderdaad dat het morgen in de dierentuin niet zo regent, want dat loop je wel wat triest rond hoor. Ga maar met hem naar de zeehonden show, zit je tenminste droog. Maar ach, alleen al het feit dat je met je zoon kan rondlopen, zal al de regen doen vergeten!!
    We genieten van jullie verslagen, alle emoties komen bij ons weer naar boven. Echt super leuk!!
    Geniet, Geniet, Geniet!!

    Sawadee!!

    Erik, Carolien & Cenan

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat zijn we ontzettend blij voor jullie dat alles rond is! Super gefeliciteerd! Wat ontzettend ontroerend om jullie verhaal te lezen; hoe het in het kindertehuis was enzo. Wat zal dat indrukwekkend zijn! Ik krijg iedere keer weer kippevel als ik de blog lees! Heel veel plezier in de dierentuin morgen! Misschien kunnen jullie wat dierengeluiden oefenen, zouden die anders klinken in het Thais;-)! Hele dikke kus van Ome Jeer, Tante Marianne (laten we daar maar helemaal niet over nadenken hoe hij dit uit gaat spreken, hihi), Niels en Isa.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Van harte gefeliciteerd met jullie zoon, wat een leuk manneke. Prachtig jullie verhalen, elke dag kijk ik nieuwsgierig hoe het met jullie gaat.
    Geniet van elkaar daar in Thailand en het mooie weer en een geweldige toekomst toegewenst met z'n 3en. liefs Margit

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lieve Corola, Sam en Rewat, Van harte gefeliciteerd met jullie zoon en voor Rewat met zijn lieve mama en papa. Wij lezen iedere dag trouw jullie bericht en houden het net als jullie ook niet altijd droog. Wat kan Corola toc goed schrijven zeg. Wij zijn echt trots op jullie en dat allemaal in dat verre land. Ook wij voelden de spanning, maar gelukkig is dat voorbij. Nu nog een Nederlands Paspoort. Veel plezier verder. Liefs tante Janny en oom Rob.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Fantastisch! Wat heerlijk dat Rewat nu officieel een pappa en een mamma heeft. Knuffel hem maar lekker veel. Grappig om te lezen dat het opvoeden al begonnen is. Het valt vast niet mee om nee te zeggen tegen een kersverse zoon. Wij leven met jullie mee! Knuffels van Arnold, Monique, Lenny & Anna

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lieve Sam en Corola,

    Eindelijk is het dan zover. Jullie zijn papa en mama geworden!!!! Ik wil jullie van harte feliciteren met jullie prachtige zoon. Ik wens jullie veel geluk, blijdschap en wijsheid toe. Dat Rewat jullie vreugde mag geven en jullie hem mogen overladen met liefde!!

    Liefs van Esther, Wim en de meiden

    BeantwoordenVerwijderen