zondag 6 maart 2011

De vlucht is geboekt !

Alle afspraken zijn bevestigd en de vlucht is geboekt !!
We vertrekken di 15 maart as om 21.40u van Schiphol om dan de volgende dag, woensdag 16-3, om 14.30u uit het vliegtuig te rollen in Bangkok.
Terug vertrekken we za 2 april om 12.30u plaatselijke tijd uit Bangkok en komen we diezelfde dag om 19.25u met z'n drietjes aan op Schiphol. Het zijn lange vluchten van ongeveer 11 uur met 6 uur tijdsverschil dus dat wordt een lekkere yetlag ;-)

Het aftellen is begonnen......nog maar 12 dagen voor we Rewat in onze armen kunnen sluiten..................!!
Want na aankomst in Bangkok en het afhandelen van de benodigde formaliteiten, vertrekken we donderdag naar Phitsanulok (400 km boven Bangkok) waar Rewat nu in het pleeggezin woont. En dan gaan we hem vrijdags voor het eerst ontmoeten ...........!! Héél spannend allemaal.
Dan gaan we zondags weer terug naar Bangkok om op woensdag 23 maart naar de boardmeeting te gaan.
Dit wordt ook een hele spannende dag want hier vind de officiele juridische overdracht plaats. Je kunt het vergelijken met een rechtbank. We moeten ons daar met z'n drietjes melden, in nette kleding, Sam in pak (lekker hoor bij 35graden) en ook ik moet m'n kittige zomerse jurkje even in de koffer laten liggen. Zelfs speciaal voor deze bijzondere gelegenheid een mooie degelijke jurk gekocht.
De boardmeeting bestaat uit 15 "hoge" heren en dames, zoals de direkteur van het adoptiebureau en de direkteur van het kindertehuis, die ons wat vragen gaan stellen. En als we dan de goeie antwoorden geven (?!) is de juridische overdracht rond !
En dan gaan we pas echt feest vieren want dan gaan we een weekje lekker chillen, aan elkaar wennen, zandkastelen bouwen op het strand en zwemmen in Hua Hin (zo'n 350 km onder Bangkok).
Na een week weer terug naar Bangkok om  Rewat zijn paspoort en visum op te halen en op naar het kouwe kikkerlandje Holland. Ik hoop dat de sneeuw en de vrieskou zich dan niet meer zal laten zien zodat Rewat naast de cultuurshock die hij zeker zal gaan ervaren, ook niet nog eens een temperatuur verschil van 30 graden over zich heen zal krijgen.

De laatste voorbereidingen en dan, over ruim een week, is het dan toch eindelijk zover..............
we gaan onze zoon ophalen ! Hoe bijzonder is dat.......... !!

Liefs van de nu al trotse papa en mama van Rewat
xxx

6 opmerkingen:

  1. We zijn zo ontzettend benieuwd hoe het jullie zal vergaan in Thailand! En die boardmeeting is natuurlijk een eitje, want zodra ze de liefde in jullie ogen zien waarmee jullie dit ventje gaan grootbrengen, dan is het zo rond!! Geniet nog even van de voorbereidingen en heel heel veel plezier bij het ophalen van Rewat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wel handig als je je naam onder het berichtje zet, toch!!
    Dikke kus van Ome Jeer, tante Mar, Niels en Isa.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk! En wat een schattige foto's :)
    Gefeliciteerd en heel veel plezier in Thailand.
    Groetjes Anouk Stam

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super! Wat een heerlijk ventje. Wij zijn zo blij voor jullie!! Succes volgende week. En geniet van elkaar...

    Dikke knuffel van Arnold, Monique, Lenny en Anna

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wij leven nu al van minuut tot minuut met jullie mee. En we zijn zelfs een beetje jaloers......:-)) Ga voor de volle 100% genieten van deze bijzondere 3 weken die jullie tegemoet gaan. Voor je het weet ben je alweer een half jaar terug in Nederland (zoals wij).
    Hou ons op de hoogte!
    Hartelijke groeten,
    Erik, Carolien en Cenan

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Van Harte Gefeliciteerd met jullie zoon Rewat.
    Wat een schattig ventje! We wensen jullie veel geluk met z'n drieën en heel veel plezier in Thailand.
    Groetjes, Petra en Rob

    BeantwoordenVerwijderen